Okategoriserade

Det brinner i Paris igen! Precis som det gjorde för länge sen…

Foto: Hughes Leglise Bataille

I morse såg jag på nyheterna att det brinner Paris igen. Det fick mig att tänka på den franska amatörfotografen Hughes Leglise Bataille och hans bilder från tidigare demonstrationer och upplopp i Paris. Han vann i år ”NPPA Best of Photojournalism 2007 for Amateur Photoblogs (News and Photojournalism categories)” för sin Flickrblog. Sedan dess verkar det som han har rest en del och tagit många nya, utmärkta, bilder. Jag väljer dock att bara visa några bilder från upploppen efter hoppet…

 

 

 

Foto: Hughes Leglise Bataille

Foto: Hughes Leglise Bataille

Foto: Hughes Leglise Bataille

Foto: Hughes Leglise Bataille

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i