Övrigt / Grafisk design

Kaffebilen i Oslo

Kaffebilen.no - Muggar

Kaffebilen är en mobil espressobar som kör runt i Oslo och säljer kaffe och lite mackor till företag och privatpersoner. Bilen de använder är bara lite över 3 meter lång och 1 meter bred, men de har ändå lyckats få plats med en 2-gruppig Gruppo Izzo Pompei propan/eldriven espressomaskin och en massa annat. Alla kaffenörd (jag menar dig Dan) undrar så klart vad för kaffe de använder. Kaffebilen använder sig av lokalt rostade kaffebönor från Tim Wendelboe. Jag gillar Kaffebilen och önskar att typ Solde här i Malmö skulle göra något liknande. Föresten så har Kaffebilen en välgjord och rolig grafisk profil (kolla in märket på fronten av bilen), sånt gör ju inte saker sämre . Efter hoppet kan ni se bilder på bilen och en massa annat smått och gott…

 

 

 

 

 

> Kaffebilen

Kaffebilen.no - Logo

Kaffebilen.no

Kaffebilen.no

Kaffebilen.no

Kaffebilen.no

Kaffebilen.no

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

5

5 kommentarer till “Kaffebilen i Oslo”


 • Dan Stenqvist | fredag, januari 11, 2008

  Daniel, jag har varit hemlig med det tills nu, men mitt absolut största mediamål har varit att bli omnämnd på din blogg. Ikväll firar jag med en enkel! Tack!

 • zu | fredag, januari 11, 2008

  Looking at: ”Below The Clouds » Kaffebilen i Oslo” (http://tinyurl.com/2vz9nw)

 • Peter Norén | fredag, januari 11, 2008

  En liknande bil har frekventerat Malmö det senaste året. Stod till och med parkerad strax utanför Soldes under Malmöfestivalen. Stod senast på Gustav innan jul, inte samma utbud – men espresson var helt OK – inte som hos pojkarna på Soldes eller Robertos på Nesta.

 • Sean Balfe | fredag, januari 11, 2008

  Where can I buy one these! Thanks.

 • Michael Isaksson | fredag, januari 11, 2008

  Kaffebilen i Oslo « Below The Clouds http://t.co/aZgBz2eZ via @Below_TheClouds


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i