Arkitektur

The Slat House av Turner Castle

The Slat House

The Slat House av Turner Castle är en mycket snygg träutbyggnad på ett befintligt hus i Blackheath. Jag gillar verkligen takfönstren och det gigantiska, nästan väggliknande, fönstret in mot trädgården och altanen/decket. Och det gör ju inget att de har en putsade betongvägg heller…

 

 

 

> The Slat House

The Slat House

The Slat House

The Slat House

The Slat House

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “The Slat House av Turner Castle”


  • The Slat House by Turner Castle » CoolBoom | onsdag, januari 16, 2008

    [...] Turner Castle designed the extension of a small semi-detached family home in Blackheath, London [...]

  • bluevertical | onsdag, januari 16, 2008

    The Slat House AV Turner Castle http://is.gd/gjo5s #interiordesign #minimalism #white #light *i want to live here ;)


  • Skriv en kommentar

      

      

      
    * Måste fyllas i