Övrigt / Miljö

Morgan LifeCar

Morgan LifeCar

Morgan LifeCar… Ja, vad kan man säga. Klassiska Morgan ger sig in i miljöbilsracet med en helt underbar bränslecells driven konceptbil som det kallar LifeCar. LifeCar kommer visas upp för allmänheten på bilshowen i Genève i mars. Ska bli kul att se riktiga bilder på den då.

 

> Morgan LifeCar (Tack för tipset Mark)

Morgan LifeCar

Morgan LifeCar

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

3

3 kommentarer till “Morgan LifeCar”


 • Alfaman | måndag, januari 21, 2008

  Väldigt snygga linjer. Det är också fascinerande att fler ur ”entusiastbil-segmentet” hakar på miljötåget, tänkte också på Ferraris nyligen visade etanolmodell på Detroits bilmässa. Det väcker också mer uppmärksamhet när det är mer exlusiva/udda bilmärken

 • slater | måndag, januari 21, 2008

  What a fantastic link! Thank you!

 • fashionholic | måndag, januari 21, 2008

  som en riktig batmobile 😉


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i