Arkitektur

Hollainhof i Gent

Hollainhof

Redan 1999 stod Hollainhof i Gent, Belgien färdigt. Men det stoppar mig inte från att posta lite bilder på husen, de är ju nämligen väldigt coola i sina rena linjer. Och jag gillar verkligen kontrasten mellan den gråa lärkträfasaden (kan var något annat trädslag, men jag gissar på lärkträ) och de orangea planken. Arkitekbyrån bakom husen är Neutelings Riedijk, som är något av experter på hus med rena linjer. För det färgglada fotografierna står den duktiga fotografen Dajo Revyn. Mer bilder och skisser efter hoppet…

> Neutelings Riedijk
> Dajo Revyn

Hollainhof

Hollainhof

Hollainhof

Hollainhof

Foto: Dajo Revyn

Foto: Dajo Revyn

Foto: Dajo Revyn

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i