Övrigt / Inredning

Leksaksdjur i skumplast

b0bles

Jag förstår inte varför jag inte inte bloggat om bObles tidigare. Hur som helst, bObles skapar stiliserade djur av geometriska former. Enkelt och färgglada leksaker som även funkar lika bra som sittmöbeler. Bakom märket står de danska systrarna Bolette och Louise Blædel. Fler djur efter hoppet!

> bObles

b0bles

b0bles

b0bles

b0bles

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Leksaksdjur i skumplast”


 • sweet.se | onsdag, april 16, 2008

  […] Deras färgglada stiliserade leksaksdjur, som även fungerar som funkig sittmöbel, har funnits på marknaden sedan 2005 men har redan lyckats ta sig in i museibutiken på New Yorks Museum of Modern Art (MoMA) som ett av de bästa exemplen på modern dansk design. Inte illa för ett gäng skumdjur eller hur? Riktigt tjusiga små filurer. [Via Below The Clouds] […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i