Övrigt

Askeladden Commuter 11

Askeladden Commuter 11

Vad är 11,2 meter långt, 3,9 meter brett och 4,2 meter högt och har två 380hk motorer? Jo, det är Askeladden Commuter 11. Ett riktigt monster till båt, som en stadsjeep till havs mer eller mindre. Båten är fomgiven av norska Inventas tillsammans med Askeladden och Commuter 11 blev nyligen utnämnd årets båt i Norge. Commuter 11 kommer finnas på marknaden under första halvan av 2009 och kommer kosta runt 4,7 miljoner kroner. Ni som har råd kan ju köpa en, men jag kommer nog nöja med mig att bara titta på bilderna efter hoppet…

> Askeladden

Askeladden Commuter 11

Askeladden Commuter 11

Askeladden Commuter 11

Askeladden Commuter 11

Askeladden Commuter 11

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Askeladden Commuter 11”


 • Johan | söndag, april 20, 2008

  Delta 40 tuffare och bättre marschfart


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i