Övrigt / Inredning

Peeandgo – Dampissoar i guld

Peaandgo - Logo

Familjekollektivet Chen & Karlsson (kanske mest Johan Karlsson faktiskt) ligger bakom den förgyllda pissoaren för kvinnor, Peeandgo. Pissoaren hämtar inspiration från de huktoaletter/pissoarer som återfinnas i stora delar av Mellanöstern och Asien.

Jag gillar projekt men undrar om det finns en marknad för Peeandgo i Europa. Men den spännande formen och det förgylda inre gör nog att den kommer hitta en marknad, om inte som pissoar så kanske som konstverk. Mer bilder på Peeandgo efter hoppet…

> Peeandgo

Peaandgo

Peaandgo

Peaandgo

Peaandgo

Peaandgo

Peaandgo

Peaandgo

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

3

3 kommentarer till “Peeandgo – Dampissoar i guld”


 • Pee and Gold « Moustier-City | söndag, maj 25, 2008

  […] Pee and Gold […]

 • 金便池(Peeandgo Golden Urinal) | söndag, maj 25, 2008

  […] 有段时间,坊间一直流传着一个段子,那些个生下来就富得”冒油”的油王们,生活极尽奢靡,连马桶都是黄金的——打住打住,你说什么来着?金马桶?小弟这就有一个,虽然不是马桶,但是差得也不远,金便池,你要不要?表层由纯金打造,耐酸碱,光可鉴人,由大名鼎鼎的Chen和Karlsson设计制造。没听说过?没关系,我把他俩的email给你,来回几次就熟了嘛:johan(at)chen-karlsson.com。这里还有更多的图片~ […]

 • Gold Kolor l Luxury Gold Gadgets l Gold Lifestyle l All About Gold l Plated Golds l Gold Automobile l | söndag, maj 25, 2008

  […] If you need info and inquires, contact: Johan Karlsson: johan(a)chen-karlsson.com. More Pics see here. VN:F [1.8.0_1031]please wait…Rating: 0.0/10 (0 votes cast)VN:F [1.8.0_1031]Rating: 0 (from 0 […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i