Arkitektur

Vackert härbärge för djur

Arons Gelauf Architecten

I Amsterdam fanns det tidigare två härbärgen för djur, det har nu slagits samman till ett jättehärbärge, ritat av Arons & Gelauff Architecten. Det nya härbärget är format som en kil för att passa in på den snäva tomten som begränsas av en flod.

Jag gillar huset fasade mest, de skiftande gröna/gula nyanserna känns nytt och lekfullt. Innergårdarna ser ut som på ett fängelse, men på sätt och vis är det väl just ett fängelse så det ser väl ut exakt som det ska. Mer kul arkitektur för djur efter hoppet!

> Arons Gelauf Architecten

Arons Gelauf Architecten

Arons Gelauf Architecten

Arons Gelauf Architecten

Foto: Luuk Kramer

Foto: Luuk Kramer

Foto: Luuk Kramer

Foto: Luuk Kramer

Foto: Luuk Kramer

Foto: Luuk Kramer

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i