Övrigt / Inredning

Brunopasso PD-1

Brunopasso PD-1

Tadahito Ishibashi har designat pod-espressomaskinen Brunopasso PD-1 åt japanska deviceSTYLE. Och han har verkligen gjort ett bra jobb. Väldigt vackra former som får mig att tänka på sportbilar från 60-talet, vilket förstärks av det växelspaks-liknande handtaget i bokträ och de två tryckmätarna.

Jag har alltid varit lite skeptisk till pod-espressomaskiner med när de ser ut som Brunopasso PD-1 så börjar till och med jag mjukna. Det är nästan så att jag hoppas att min lilla maskin går sönder så jag får en ursäkt att lägga vantarna på en PD-1.

PD-1 kommer i tre färger och kostar 4995 kr. Inte gratis, men inte heller den dyraste espressomaskinen på marknaden. Återförsäljare lista kan du hitta här.

En bunt bilder efter hoppet så klart…

> Brunopasso
> Tadahito Ishibashi
> deviceSTYLE

Brunopasso PD-1

Brunopasso PD-1

Brunopasso PD-1

Brunopasso PD-1

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

4

4 kommentarer till “Brunopasso PD-1”


 • JC | torsdag, juli 3, 2008

  Racingbils-espressomaskin ptja varför inte :)

 • Dustbowl | torsdag, juli 3, 2008

  […] Brunopasso PD-1 Espresso Maker.  Posting from belowtheclouds.com […]

 • fredrik | torsdag, juli 3, 2008

  Ja tack jag tar den. Eller vänta, erenåbrarå? Jag avvaktar espresso-snobbarnas omdömen innan jag hostar upp stålars för lite schysst kosmetik.

 • Daniel | torsdag, juli 3, 2008

  Ja du Fredrik. Vet inte om den är bra, jag har inte hittat någon riktigt bra test, eller haft förmånen att testa den själv.

  Om det är någon som har testat Brunopasso PD-1 så får ni gärna höra av er till mig!

  /Daniel


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i