Arkitektur / Övrigt / Grafisk design

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Det finns blodbanker, spermabanker och tydligen vinbanker. Sedan i våras finns det i alla fall en vinbank i Stockholm och Magnusson Fine Wine heter den. Men ni undrar så klart vad en vinbank är. En vinbank mer eller mindre en vinkällare som är byggd lite grann som ett stor tempererat bankfack. Säker och trygg förvaring av de viner du inte vågar ha hemma i hyllan helt enkelt.

Magnusson Fine Wine har hur som helst en snygg grafisk profil framtagen av Stockholm Design Lab. Själva vinbanken på Grevgatan 26 är inredda av Thomas Eriksson Arkitekter, och den är inte dumma de heller. Bäst är vinbaren med sin specialritade bord. Borden har infälld belysning bordskivorna för att underlätta bedömningen av vinets nyanser. Enkel form och en enkel lösning!

Massa bilder på vinbanken efter hoppet… Rika människor är roliga.

> Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Magnusson Fine Wine

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i