Övrigt / Grafisk design

Fina och goda chips från Tyrrells

Tyrrells Potato Chips

Tyrrells Potato Chips är en liten oberoende tillverkare av chips från Herefordshire. Tyrrels är ett relativt nytt företag och har enbart tillverkat chips sedan 2002. Vilket gör att de vunnit Great Taste Award (Brittiska mat-Oscars) med sina chips än mer imponerande. Chipsen är verkligen goda och godast är de gjorda av rotfrukter.

Förpackningarna är enkla med klassiska illustrationer av innehållet på. Tyvärr vill Tyrrells in berätta vem som skapat deras förpackningar, allt de säger att det är ett lokalt företag från Herefordshire som stått för designen.

Chipsen går att köpa på Mästerlivs runt om i Sverige.

> Tyrrells Potato Chips

Tyrrells Potato Chips

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Fina och goda chips från Tyrrells”


 • Charlotte | onsdag, juli 16, 2008

  Hej! Chipsen kan även köpas hos http://www.kvalitetochfynd.se. Välkommen!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i