Övrigt

Nokiatelefon av kolfiber

Nokia 8800 Carbon Arte

Jag brukar inte gilla Nokias telefoner. Delvis för att jag är svensk och kompis med Sony Ericsson, men mest för att de inte gör snygga telefoner. Nokia 8800 Carbon Arte är tyvärr snygg och därför får jag lägga min stolthet åt sidan och skriva ett inlägg om den.

Modellen 8800 har funnits ett tag i lite andra utföranden men nu kommer 8800 Carbon Arte i titan, kolfiber och rostfritt stål. Som bilden här ovan skvallrar om så vill Nokia få oss att tänka sportbilar och lyx. Det lyckas de med tycker jag. Jag tycker att Carbon Arte ser lyxig och gedigen ut. Och jag antar att den även känns så (Nokia, ni får gärna skicka en till mig att testa). Efter hoppet hittar ni lite tydligare bilder på Carbon Arte…

> Nokia 8800 Carbon Arte

Nokia 8800 Carbon Arte

Nokia 8800 Carbon Arte

Nokia 8800 Carbon Arte

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

3

3 kommentarer till “Nokiatelefon av kolfiber”


 • Gadgetsblog | tisdag, augusti 19, 2008

  […] I choose to introduce myself as a Sony Ericsson’s fan than Nokia. Weird but true! Not that Nokia models doesn’t attract me but the musical models from Ericsson entice me more. […]

 • Mikael | tisdag, augusti 19, 2008

  Efter att ha blivit besviken på ett par olika smartphones från Sony Ericsson (P990i och P1) pga bristande kvalitet, stabilitet och kompabilitet med min Mac, så beslutade jag mig för att testa Nokia igen. Det blev en N82. Ingen telefon som vinner några designpriser, men den är absolut inte så ful som en del vill påskina. Men vilket gediget bygge. Marknadens bästa mobilkamera, synkar klockrent med min Mac, en tvättäkta smartphone i behändigt format, stabil och krånglar aldrig. Nokia rules, inget snack.

 • Nokia 8800 Carbon Arte | butteryblend.com | tisdag, augusti 19, 2008

  […] to account for all the upgrades, so this beauty will run you $1100 Euro at the moment. [via BelowTheClouds] […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i