Övrigt / Grafisk design

Egyptiska bokomslag

omslag01-tm.jpg

Nu är jag tillbaka från min ledighet och startar med ett inlägg om en av alla saker jag sett under men semester; snygga, moderna bokomslag från Egypten.

Böckerna här ovan köpte jag i en bokhandel som heter Shorouk och två av dem är utgivna av förlaget Dar El Shorouk (som även äger bokhandeln). Tyvärr så vet jag inte så mycket om böckerna men boken högst upp i högen är formgiven av Amir al-Kafrawy. Lite fler bilder efter hoppet som sig bör.

> Shorouk

omslag01.jpg

omslag04-tm.jpg

omslag04.jpg

omslag02-tm.jpg

omslag02.jpg

omslag03-tm.jpg

omslag03.jpg

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Egyptiska bokomslag”


 • stacy ericson | tisdag, oktober 28, 2008

  RT @AdrianaMullen: Modern, and nice, Egyptian book covers http://bit.ly/6RolXo #design #illustration #books


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i