Övrigt / Grafisk design

Nationalencyklopedins nya design

NE.se

Trots en gammal och tråkig design har Nationalencyklopedin varit Sveriges bästa uppslagsverk/översättningsverktyg under många år. Men konkurrensen har under åren ökat från gratisalternativ som Tyda, Norstedts och Wikipedia. För att hålla jämna steg med utvecklingen öppnar nu Nationalencyklopedin upp 64 000 av de mest sökta orden för gratis läsning. Samtidigt tar man hjälp av Forsman & Bodenfors och Monc och designar om hela siten.

Den nya designen är modern och har det mesta man kan begära av en site år 2008, utan att göra det svårt för de mer konservativa besökarna. Fler bilder på den nya designen och en liten bild av den gamla så ni kan jämföra finns efter hoppet…

> Nationalencyklopedin

NE.se

NE.se

NE.se

NE.se

NE.se

NE.se

NE.se

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Nationalencyklopedins nya design”


 • Johanna.B | fredag, oktober 31, 2008

  Oj snyggt! Då måste jag gå in och kolla!

  Kram
  /Johanna

 • liv | fredag, oktober 31, 2008

  fint fint.. men hvorfor er der et kort over nicosia i artiklen om danmark http://www.ne.se/artikel/1066097/1066097

  .. svenskere altså.


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i