Övrigt

Tävla och vinn LittleBigPlanet!

LittleBigPlanet

Jag har äran att presentera bloggens första tävling! Svara på frågorna här under och vinn spelet LittleBigPlanet (LBP) och en tshirt (vinnaren tar allt)! För er som inte vet vad LPB är så kan jag berätta att det är ett spel till Playstation 3, ett spel som ger spelaren möjligheten att vara kreativ och bygga egna banor för att spela själv och dela med sig till andra. Om ni inte förstår så finns det en liten film efter hoppet…

 1. (krävs)
 2. (krävs)
 

cforms contact form by delicious:days

Tävlingen pågår till och med midnatt den 14/11, 2008. Den som svarar flest rätt vinner. Vinnaren presenteras här på bloggen den 15/11, 2008. En vinst är en vinsten och kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster.

LittleBigPlanet

LittleBigPlanet

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

5

5 kommentarer till “Tävla och vinn LittleBigPlanet!”


 • Martin | torsdag, november 6, 2008

  Nu har jag tävlat. Hurra!

 • Patrik | torsdag, november 6, 2008

  Jag med :)

 • Anne | torsdag, november 6, 2008

  Nu har jag oxå tävlat, HURRA!. Lycka till allihopa, den sista frågan va knepig men jag hoppas jag prickade rätt! Ha en trevlig kväll.

 • Simon | torsdag, november 6, 2008

  Nu har jag också varit med och tävlat! Woho!

 • Below The Clouds » Grattis Victor! | torsdag, november 6, 2008

  […] men bara en vinnare. Och han heter Victor Gunnarsson och hade alla rätt på de tre inledande frågorna (Media Molecule, Sackboy, 4) och var den som kom närmast hur många egyptiska pund jag hade i […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i