Övrigt / Grafisk design / Miljö

Estelle & Thild

Estelle & Thild

Allt man ger små barn borde vara ekologiskt kan man tycka, men tyvärr är det inte alltid så. Skönhetsindustrin har länge fyllt sina produkter med olika onaturliga preparat men nu finns det något mer miljövänligt för de medvetna föräldrarna. Estelle & Thild är ett nytt svenskt märke med ekologiska kroppsvårdsprodukter för barn. Och inte nog med att Estelle & Thild har ecocert-certifiering, de har även snygga förpackningar. Bakom den inbjudande profilen ligger Stockholms företaget Dolhem Design. Kul att se att fler och fler företag med ekoprofil tänker på att förpacka sina produkter snyggt.

Jag har fått förmånen att testa några produkter och som vuxen tycker jag att det är mycket bra. Har lämnat vidare ett par prover till en barnfamilj för att se vad tycker, så håll ögonen på kommentarerna.

> Estelle & Thild
> Dolhem Design

Estelle & Thild

Estelle & Thild

Estelle & Thild

Estelle & Thild

Estelle & Thild

Estelle & Thild

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Estelle & Thild”


 • Karolina och Daniel | tisdag, november 11, 2008

  Nu har vi smygtestat oljan i serien under några månader. Eftersom förvånansvärt många babyoljor är gjorda av fossilolja blir man glad när man hittar en som är baserad på vegeatabiliska oljor, särskilt ekologiskt odlade dito.

  Estelle & Thils babyolja som vi testat i badet luktar tyvärr som unken rapsdiesel, det kan man ju tycka är en nackdel. Men den löser sig rätt tjusigt (vartefter) i badvattnet, och huden blir len och smidig som en barnstjärt, så väl gammal som ung.


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i