Övrigt / Grafisk design

Snälleröds glögg

Snälleröds

Snälleröds glögg kanske inte är någon storsäljare i Sverige men med sitt kontrakt med Ikea så är det ändå något av en glöggjätte som fått en ny form. Den nya etiketten är designad av Neumeister och påminner lite om de etiketter som finns på riktigt dyra whiskyflaskor. Enkelt, snyggt och lagom mycket jul!

Snälleröds

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Snälleröds glögg”


 • Britqa Jacobsson | tisdag, november 25, 2008

  Hej!
  Köpte denna glögg i helgen då min man föll för namnet. Hans morfar arbetade nämnligen på bränneriet i Snälleröd. Då vi såg foto på baksidan tog vi med oss flaskan till hans mor, för att höra om hon kände igen någon. Vi tyckte även att mannen på mitten liknade min mans morfar. Visst var det morfar Einar Olandersson! Hon kunde även namnge de flesta av männen som så allvarsamt ställt upp framför fotografen!
  Och visst är glöggen fantastiskt god och vi tycker ju ännu mer om den nu när nu morfar är med oss!
  Med vänliga hälsningar
  Brita Jacobsson i Ljungskile


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i