Arkitektur

Vingård av Sebastian Mariscal

Tercio

När jag hör ordet vingård tänker jag på en stor vacker gård någonstans i det bördiga Frankrike. Kanske inte rättvist eftersom det finns vingårdar över hela jorden, däribland i Valle De Guadalupe, Mexiko. Regionen är lite av ett mexikanskt Bordeaux, eller nja, kanske mer ett mexikanskt Napa Valley. Hur som helst så finns i Valle De Guadalupe rätt många vingårdar och däribland den lilla vingården Tercio Winery. Vingården ligger i anslutning till Casa en el Valle de Guadalupe som jag skrivit om tidigare, och precis som det huset är vingården ritad av Sebastian Mariscal.

Sebastian Mariscal har tagit ut svängarna lite mer och gett vingården ett råare yttre vilket jag tycke passa eftersom det är en byggnad som det produceras saker i. Gillar framför allt det väderslitna stålet som klär byggnaden. Massa bilder finns efter hoppet som sig bör…

Plats: Valle De Guadalupe, Mexiko
Byggår: 2007
Arkitekter: Sebastian Mariscal

> Sebastian Mariscal

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Tercio

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Vingård av Sebastian Mariscal”


 • good morning terrorism | måndag, december 1, 2008

  Bakifrån ser det nästan ut som en fängelsemur. Lite smått obehagligt i dimman. Men framifrån, åh, vackert

 • ~/stud » Sebastian Mariscal: vinařství v Valle Guadalupe, Mexiko | måndag, december 1, 2008

  […] Below The Clouds ulož si tuto […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i