Inredning / Miljö

Sittmöbler klädda i bark

Nature V2.01 - Stol

Sydkoreanska Bo-Young Jung och belgiska Emmanuel Wolfs driver tillsammans designkollektivet Draw Me a Sheep (ett väldigt bra namn). De har gjort en serie sittmöbler som går under namnet Nature V2.01. Möblerna har hämtat inspirationen från debatten om genmanipulerade livsmedel, det pågående övergreppet på vår planet och vårt (vi människors) förhållande till det vad som är autentiskt. Med de som utgångspunkt har de formgivit en stol, en pall och en bänk. Möblerna har alla en träkärna som sedans klätts med riktig bark. Stolen med lärkbark, pallen och bänken finns klädda i ask-, ek- och tallbark. Intressant projekt som det finns fler bilder på efter hoppet så klart…

> Draw Me a Sheep

Nature V2.01 - Stol

Nature V2.01 - Pall

Nature V2.01 - Bänk

Nature V2.01 - Bänk

Nature V2.01 - Pall

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

6

6 kommentarer till “Sittmöbler klädda i bark”


 • Extreme design #3: il boscaiolo | Bonsai TV | onsdag, december 3, 2008

  […] Arriva dal Belgio la nuova frontiera dell’arredamento: una linea di legno-design per la casa. […]

 • Draw Me a Sheep’s eco-friendy wooden chair - New Eco | Lost At E Minor: For creative people | onsdag, december 3, 2008

  […] is very clever design by the partnership of Bo-Young Jung and Emmanuel Wolfs, who work collaboratively under the name, […]

 • En kvadratmeter bord « Below The Clouds | onsdag, december 3, 2008

  […] har skrivit om designteamet BoYoung Jung och Emmanuel Wolfs tidigare när dom arbetade under namnet Draw Me a Sheep. Duon går nu det lite mer seriösa namnet Wolfs & Jung och dom har nyligen presenterat ett […]

 • Wooden chair | Helloflint Blog by bueroflint.com / Michael Krautwasser | onsdag, december 3, 2008

  […] Wooden chair It might be a little bit rough to sit on this beautiful piece of nature… Wooden structure covered with original tree bark (Larch). Designed and made by Draw me a sheep: Bo-Young Jung (South Korea) and Emmanuel Wolfs (Belgium). Found on belowtheclouds.com. […]

 • Draw me a sheep | Helloflint Blog by bueroflint.com / Michael Krautwasser | onsdag, december 3, 2008

  […] Draw me a sheep Es mag wohl etwas rauh sein, es sich auf diesem Stuhl gemütlich zu machen, aber genauso aussergewöhnlich und aufregend ist er… Stuhl mit echter Rinde aus Lärchenholz. Entworfen von Bo-Young Jung (Südkorea) und Emmanuel Wolfs (ursprünglich aus Belgien) von Draw me a sheep. Entdeckt auf belowtheclouds.com. […]

 • designboom | real wooden seating by draw me a sheep | designboom | onsdag, december 3, 2008

  […] v2.01’ ‘square tree trunk’ ‘square tree trunk’ ‘square tree trunk’ via below the cloudsnate db […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i