Övrigt / Inredning

Filippa K-muggar, våren 2009

Charms

Så var det dags för Filippa K och Rörstrand att visa sina nya säsongsmuggar. Våren och sommarens muggar är dekorerade med ett mönster som inspirerats av klassiska berlockarmband. Trevligt mönster men jag har inte bestämt mig om jag gillar det på muggar ännu.

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Filippa K-muggar, våren 2009”


 • lejnox | tisdag, mars 3, 2009

  Jag tycker inte de var nåt vidare tjusiga faktiskt. Känns lite som kopiorna istället brukar se ut såhär.

 • Emma | tisdag, mars 3, 2009

  Nu har jag inte sett dem live men på bild ser de inget vidare ut. Idén med berlockarmband lät ju tjusigt men tycker bara mönstret känns rörigt. Tummen ner!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i