Övrigt / Grafisk design

Premium Cola

Premium Cola

Samtidigt som Kanye West har upptäckt Afri Cola så tänkte jag tipsa om ännu en tyskt colaföretag som tagit upp kampen med det amerikanska jättarna. Premium Cola heter läsken och gick i produktion så sent som 2001. Bakom drycken finns ett kollektiv av eldsjälar som blev besvikna på just Afri Cola när det bytte recept och minskade mängden koffein. Premium Cola tillverkas av samma kollektiv och helt utan vinstintressen. Om du är intresserad av att veta mer om sättet som kollektiv gör business på, eller börja producera Premium Cola så kan du kontakta Uwe Lübbermann (uwe at premium-cola.de) som är en av männen bakom projektet.

Den enkla etiketten är formgiven av Alan von Lützau och Martin Terhart. Och det står ungerfär följande på den:

Premium Cola 0,33 liter koffeinrik läsk
Riktig favorit-cola med kollektiva anda och passion
Ingredienser: vatten, socker, kolsyra, (E150d), fosforsyra, syra, koffein 25 mg/l, naturliga smak i en trevlig returflaska
Historia, makt, smak, ärlighet, konsekvens och liv
Och Uwe Lübbermann hemadress (eftersom Premium Cola inte har ett kontor)

> Premium Cola

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i