Övrigt / Grafisk design

Östgöta Mjölk

Östgöta Mjölk

Som stolt östgöte känner jag mig nästan tvingad att blogga om Östgöta Mjölk. Företaget drivs av sju östgötska mjölkbönder och på förpackningarna står det utmärkt från vilken av gårdarna mjölken kommer, på samma sätt som Milkos Dalamjölk och Värmlandsmjölk. Jag gillar ursprungsmärkning och som ni vet är närproducerat bra!

Östgöta Mjölks grafisk profil och förpackningar är designade av Olai & Lindgren. Jag är inte helt såld på den men valet av typsnitt (Foundry Sterling?) är klockrent! Fler bilder efter hoppet så klar…

> Östgöta Mjölk (Via)
>
Olai & Lindgren

Östgöta Mjölk

Östgöta Mjölk

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Östgöta Mjölk”


 • Peter Wittinghoff | onsdag, april 1, 2009

  Golly! Fy fan vilken bra blogg!
  Jag har inte en susning om vem du är, men jag älskar din blogg!
  Svensk Designs pris 2010?! Det är den värd.

  P


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i