Övrigt / Grafisk design

Pirat TV

Pirat TV

Efter många månaders arbete och ett par veckor med sena nätter så kan jag stolt visa upp anledningen till varför jag har bloggat så lite den senaste tiden. Här ovan ser ni framsidan på Pirat TV, en videosite site för danska ungdomar. Pirat TV innehåller just nu ca. 400 klip från DRs arkiv och ca. 30 nyproducerade klipp som är helt unika för nätet. Under hösten kommer Pirat TV fyllas på med 5000 musikvideos och siten kommer kontinuerligt fyllas med nyproducerat innehåll.

Bakom designen och koncept står jag och Ungdomsavdelningen på DR, backend kodningen har vi på DR gjort själva men all Flash-utvecklingen har duktiga Doberman gjort. Till och med september kör vi en testperiod så siten kan innehålla fel…

> Pirat TV
> Doberman

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Pirat TV”


 • Cecilie | måndag, juni 29, 2009

  Hey! Det er et super fedt site du har lavet. I love it! Det fungerer vildt godt at når man ser en video, så er de små nærmeste ‘skærme’ relateret til den video. Virkelig virkelig godt!

 • Daniel | måndag, juni 29, 2009

  Tak Cecilie! Og det glæder mig at du har forstået selve interface designen på klipsiderne :)


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i