Övrigt / Grafisk design

Ølfabrikken

Ølfabrikken

I december 2004 drog Ølfabrikken igång sitt bryggande och i januari 2005 så kunde öldrickare i Danmark köpa de första dropparna av Ølfabrikkens mörka winter ale. Sedan starten har bryggt runt 80 olika sorters öl och de verkar som de gör saker rätt då de redan 2006 blev utsedda till årets bryggeri i Danmark.

Jag bryr mig inte om öl men jag gillar Ølfabrikkens burkar och logo. Burkarna är framtagna av Inclusive i samarbete med Jesper Sønderaas. Logon är gjord av en av Ølfabrikkens grundare, Christian Andersen.

> Ølfabrikken
> Inclusive

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

7

7 kommentarer till “Ølfabrikken”


 • Casey Merrill | torsdag, juli 9, 2009

  These designs are fun. The industrial appeal is nice to see….a worker gets off the scaffolding and has a nice cold one, in a can…not so much. A flaw I see in the design is how many times on the front of each can it says the type of beer that it is. Having the type is important but writing in three different places is going overboard. I think leaving them at the bottom, perhaps in white instead of the negative/silhouette would look better.

 • Peter | torsdag, juli 9, 2009

  ”Jag bryr mig inte om öl”?

 • Daniel | torsdag, juli 9, 2009

  Ja, öl är inte en dryck jag intar.

 • Emil | torsdag, juli 9, 2009

  ’cause he got better things to do.

 • snarkus | torsdag, juli 9, 2009

  ..dricker bara hotshots

 • Björn | torsdag, juli 9, 2009

  Undertecknad har iaf druckit deras porter (den röda) , och kan rekommendera den. Fin burk med. Fin. och dyr.

 • Kåre Roager | torsdag, juli 9, 2009

  Ølfabrikken – http://bit.ly/kgLjQ


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i