Inredning / Miljö

Imprint – Stol av cellulosafibrer

Imprint

Imprint från Lammhults är en stol som lite mer ekologisk än många andra då den är gjord av sammanpressade cellulosafibrer. Stolen kommer i ett par olika utförande, bland annat med stolsben av askträ eller som sittlösning för de offentliga rummet. För formen står Johannes Foersom och Peter Hiort-Lorenzen som har skapat möbler åt Lammhults sedan i mitten av 1980-talet. Fler bilder av Imprint finns självklart efter hoppet…

> Lammhults

Imprint

Imprint

Imprint

Imprint

Imprint

Imprint

Imprint

Imprint

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Imprint – Stol av cellulosafibrer”


 • Kristoffer Nolgren | tisdag, september 15, 2009

  Cleant!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i