Övrigt

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Det är lågkonjunktur och det går dåligt för många tidningar och magasin. Så sent som förra veckan så stängde anrika amerikanska matmagasinet Gourmet efter sviktande annonsintäkter och dålig försäljning. Så vad gör man för att bibehålla intresset hos läsarna och annonsörer i dessa svåra tider? Ett sätt kan vara att göra som Bon Magazine och ta hjälp av en internationellt erkänd konstnär. I Bons fall så heter konstnären Matt Stokes och tillsammans har det gömt 50 exemplar av hans screentryckta “These are the days” i magasinet. Projektet är en del av marknadsföringen av Sturegallerian “galleri gallery” som det drar igång i december. Där kommer man kunna se fler av Matt Stokes skapelser.

Om ni är sugna på få tag på en kopia av Matt Stokes konstverken så är sju nummer redan ute i butik i London och under de närmaste veckorna kommer fler magasin spridas i Stockholm och runt om jorden. Bon har en upplaga på 45 0000 så ni har ungefär 0,1% chans att få konstverket. Inte så stor chans kanske så det flesta av er får göra som jag och titta på bilderna efter hoppet istället…

> Bon Magazine
> Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Bon + Matt Stokes

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i