Övrigt

Vacker motorcykel från Danmark

Wrenchmonkees

Jag var in på auktionsiten Lauritz och letade efter en gungstol och snubblade över en väldigt cool motorcykel, byggd av ett par danskar som kallar sig för Wrench Monkees. Inte visste jag att danskar var duktiga på sånt (trodde dom bara kunde det där med mc-relaterade brott). Hur som helst så har Wrench Monkees tagit en gammal tråkig Honda CB 750 Four och skapat en motorcykel som ser ut att vara byggd för att åka väldans snabbt med. En massa bilder finns så klart efter hoppet och om ni vill äga motorcykeln så kan ni lägga bud på den på Lauritz hemsida.

> Wrench Monkees

Wrenchmonkees

Wrenchmonkees

Wrenchmonkees

Wrenchmonkees

Wrenchmonkees

Wrenchmonkees

Wrenchmonkees

Wrenchmonkees

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Vacker motorcykel från Danmark”


 • Wrench Monkees | Motorcycles : :D | måndag, november 23, 2009

  […] sito ufficiale: http://www.wrenchmonkees.com/ alcune foto qui: http://www.belowtheclouds.com/2009/11/23/vacker-motorcykel-fran-danmark/#more-6284 Published: December 1, 2009 Filed Under: bike, design, retrò, vintage Tags: bike : motorcycles […]

 • Old lookin « Walton Vintage Motorcycles | måndag, november 23, 2009

  […] OK, so I don’t think this bike is vintage but it still looking fantastic: by WrenchMonkees, based on Honda CB750 Four (I think . Nice photography […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i