Inredning

Skate Study House

Astro - Skate Study House

En av de mest klassiska väggklockorna i modern tid är nog Ball designad av George Nelson för Howard Miller Clock Company i slutet av 1940-talet. Ball är en designklassiker och det kan vara svårt att ge sig på att göra en designklassiker i ny tappning, men Skate Study House har vågat göra det. Det kan vara för att jag alltid gillat skateboards men jag tycker Skate Study House har lyckats med sin klocka, som det förövrigt kallar för Astro. Efter hoppet kan du se lite fler produker från Skate Study House…

> Skate Study House

Hangup - Skate Study House

Nova - Skate Study House

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Skate Study House”


 • House of Jammi - blogg och webshop | torsdag, november 26, 2009

  Urläcker klocka! Verkligen snygg.

 • mila | torsdag, november 26, 2009

  Ooo! Very well


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i