Övrigt / Grafisk design

Garant

Garant

Om ni har varit på Hemköp nyligen har ni kanske lagt märket till Garant, Axfoods egna matvarumärke. Garant finns i två olika serier, en för miljöbovar och en för mänsklighetens förkämpar. De två serierna har olika grafisk stilar och det beror delvis på att den ekologiska serien är designad av Valentin & Byhr och den andra av Bas Brand Identity. Tycker inte att någon av serierna är helt hundra men det är något med de gröna etiketterna på den miljövänliga serien och de rena förpackningar med väldigt tydliga bilder på miljöbovs-serien som tilltalar mig och gör Garant värt ett inlägg. Skulle dock varit roligare om Axfoods vågat satts enbart på en miljövänlig serie….

> Bas Brand Identity
> Garant

Garant

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Garant”


 • ochjagba | onsdag, januari 13, 2010

  stod och höll i ett spaghettipaket från garant idag, och frågade mig vad är det här för märke? måste vara något nytt?
  köpte barilla.


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i