Inredning

Wood – Lampor av trä

Wood

Själv är bästa dräng säger ordstävet och jag skulle tro att Fredrik Mattson arbetade lite efter den devisen när han formgav lampserien Wood. Fredrik Mattson vill nämligen ha spotlights till sitt kontor men kunde bara hitta olika aluminiumlösningar och tog då det hela i sina egna händer och resultatet blev en hel serie lampor av trä. Serien finns nu i produktion och tillverkas av Zero. Spotlighten kan ni förresten se efter hoppet…

> Zero
> Fredrik Mattson

Wood

Wood

Wood

Wood

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Wood – Lampor av trä”


 • iGloo iLive | onsdag, april 7, 2010

  Luminárias feitas com madeira. http://migre.me/uPdI #iDesign

 • anna | onsdag, april 7, 2010

  Dom var stilren och snygga!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i