Inredning

Boya av Outofstock

Boya / Foto: Sebastián Alberdi (Outofstock Design)

Gabriel Tan och Wendy Chua från Singapore, Gustavo Maggio från Argentina och Sebastián Alberdi från Spainen möts på Electrolux Design Lab i Stockholm, 2005. Dom behöll kontakten och 2006 började gruppen att samarbete under namnet Outofstock. Och tur var väl det för annars hade jag inte haft deras fina bordslampa Boya att skriva om. Lampan har hämtat sin inspiration från ett fyrar och bojar (som namnet nog skvallrar om) och finns i valnöt eller ek. Många fler bilder efter hoppet…

> Outofstock

Boya / Foto: Sebastián Alberdi (Outofstock Design)

Boya / Foto: Sebastián Alberdi (Outofstock Design)

Boya / Foto: Sebastián Alberdi (Outofstock Design)

Boya / Foto: Sebastián Alberdi (Outofstock Design)

Boya / Foto: Sebastián Alberdi (Outofstock Design)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i