Övrigt / Grafisk design

Eat! Ekoaffären

Eat! Ekoaffären

När Bedow Creative fick uppdraget att skapa Eat! Ekoaffären grafisk profil tog de hjälp av talangfulla formgivaren och illustratören Axel Hugmark. Och jag är säker på att alla inblandade är nöjda mer resultatet. Personligen gillar jag färgvalet och hur det används tillsammans med ett bildspråk som inte känns ekologiskt. Jag tror nämligen att om produkter och butiker ser för ekologiska ut så riskerar man att skrämma bort ”vanliga” kunder. Fler bilder finns förresten efter hoppet…

> Eat! Ekoaffären
> Bedow Creative
> Axel Hugmark

Eat! Ekoaffären

Eat! Ekoaffären

Eat! Ekoaffären

Eat! Ekoaffären

Eat! Ekoaffären

Eat! Ekoaffären

Eat! Ekoaffären

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Eat! Ekoaffären”


 • Nosaibah Alrajhi | måndag, juni 14, 2010

  EAT! EKOAFFÄREN http://bit.ly/cHqFuc #branding

 • Eat! Ekoaffåren « B.B. Roskeworth | måndag, juni 14, 2010

  […] 15 Jun I love this Idenity design for Eat! Ekoaffåren done by Bedow Creative & graphic  designer/illustrator Axel Hugmark. It’s fun, creative and clean. This is a shop I want to have in my hood. Check the source blog to see more images here. […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i