Grafisk design

Gyttorp

Gyttorp / Gamla förpackningar

Utan att veta skulle jag tro att de flesta som jagar inte bryr sig om hur deras ammunitionsförpackningar ser ut. Men för oss som inte bryr oss om ammunition men förpackningar så har Gyttorp fått helt nya förpackningar och grafisk profil. Bakom den nya sportiga, men samtidigt stilrena profilen finner vi Neumeister. Jag gillar mest förpackningsdesignen för jaktpatroner (den röda lådan efter hoppet), den står ut från de övriga förpackningarna men utan att det känns konstigt eller avigt. Längst ner efter hoppet kan ni även ser hur det såg ut innan remaken.

> Gyttorp
> Neumeister

Gyttorp

Gyttorp

Gyttorp

Gyttorp

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Gyttorp”


 • James Droske | onsdag, juni 16, 2010

  Very cool packaging for ammunition of sorts http://trunc.it/8u96i

 • Arty Cartridges | Bangkok Mafia | onsdag, juni 16, 2010

  […] Arty Cartridges […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i