Övrigt

Glöm inte att rösta!

Jag brukar inte att ta (parti)politisk ställningen här på bloggen men jag känner att jag måste det idag. För i morgon är det val och det verkar som om ett främlingsfientligt parti kommer in i riksdagen. Efter ett par år med Ny Demokrati och deras främlingsfientliga politik i början av 1990-talet hade jag hoppats att vi svenskar blivit klokare och att vi inte längre skulle låta oss luras av förklädda rasister. Men tyvärr ser det så ut och vi låter oss ännu en gång bli skrämda av påhittade siffror och rädslan för sånt vi inte riktigt känner.

Ni som läser min blog är nog inte ens sådana som överväger att ge Sverigedemokraterna en röst men det finns säkert en och annan soffliggare bland er. Och det är er soffliggare som jag vill påverka. Det är varken svårt eller speciellt tidskrävande att gå och rösta. Jag kan nästan lova att du är nog inte längre än 10-15 minuter från din vallokal och det brukar sällan vara några längre köer där. Så snälla, ta den där kvarten i morgon att gå till en vallokal för varje röst som läggs på ett annat parti är en röst mot Sverigedemokraterna! Och om ni vill gör ett mer genomtänkt val i morgon så kan jag rekommendera att göra DN.se partitest.

> Alla är lika värda

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Glöm inte att rösta!”


 • Ligg inte på soffan, gå och rösta! – PrimaSchwedisch | lördag, september 18, 2010

  […] via Glöm inte att rösta! « Below The Clouds. […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i