Inredning

Glacier Collection av David Wiseman

Glacier Collection

Idag är det primär, idag är första gången jag skriver om kristall and I’m trying out doing dual posts in Swedish and English (click on the flags under the menu to switch to English)! Jag brukar vanligtvis inte tilltalas av tunga kristallpjäser men amerikanska designern David Wiseman har skapat en serie spännande och organiska kristallkreationer som helt klart är värda ett inlägg. Glacier Collection är skapad för den tjeckiske tillverkaren Artêl och serien innehåller totalt skålarna i det här inlägget, en vas och två glas. Fler bilder finns så klart efter hoppet.

> David Wiseman
> Artêl

Glacier Collection

Glacier Collection

Glacier Collection

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Glacier Collection av David Wiseman”


 • Emil | måndag, oktober 18, 2010

  Nu börjar åldern komma till sin rätt ser jag.

 • Ana Miljus | måndag, oktober 18, 2010

  Nice glasses. I hear you on the crystal thing in general, but those I can imagine drinking from.
  I`ve been following your blog for a while, and I really enjoy it. But my poor knowledge of Swedish prevents me from taking part, so to speak… Thank you for the English translation, may it get you an army of followers so you can kick back an enjoy the good life. 😉


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i