Grafisk design

Glacier Creme

Glacier Creme

När höstvindarna (eller är det kanske vintervindar) viner om knutarna känns sommaren väldigt lång borta men det finns säkert en del av er som tänker resa till något varmt och ljust ställe i vinter. Tänk då på att att smörja in er ordenligt och gör det med en produkt som är snygg förpackad. Varför inte testa Glacier Creme Naked Protection med solfaktor 30!? Den snygga förpackningen är formgiven av Red Tettemer och dom har lyckats skapa en tidlös känsla och en helhet som tilltalar mig.

> Glacier Creme
> Red Tettemer

Glacier Creme

Glacier Creme

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Glacier Creme”


 • GLACIER CREME | torsdag, november 18, 2010

  Our Following for superior UVA Naked Protection spans to Sweden… http://fb.me/M4Y0ETKO


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i