Övrigt / Grafisk design

Hanitape

Hanitape

Innan Spotify, Napster och MP3or fanns det otroligt framgångsrika formatet MiniDisc och CD-skivor så klart. Där innan fanns det något som hette kassettband. De yngre läsarna har kanske bara sett dem på någon loppmarknad men jag kommer ihåg tiden då mixband spelades in och skänktes bort i hopp om kärlek. Så det är klart jag blir glad när jag få ett email från Haniboi som vill tipsa om Hanitape, en serie retrodoftande plånböcker formade som kassettband. Plånböckerna är gjorda i silikon för att minska slitaget på byxorna som bär dem och som ni ser kommer de i fyra färger. Är ni sugen på en plånbok så kan ni köpa dem direkt från Hanibois website.

> Haniboi

Hanitape

Hanitape

Hanitape

Hanitape

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Hanitape”


 • Sofia Erixson | onsdag, januari 12, 2011

  Snygg plånbok – Hanitape http://t.co/pNTqjxY via @Below_TheClouds

 • Daniel Skog | onsdag, januari 12, 2011

  Aaaahhh… minidisc!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i