Övrigt

House och Donut

House / Takayuki Nakabayashi

Ni som läser bloggen regelbundet vet att jag gillar kaffe. Kan idag erkänna att det inte handlar om allt kaffe, jag gillar inte bryggkaffe. Det är kanske är eftersom det alltid är för varmt eller så är det alla dåliga upplevelser från möten utan slut som förstör men bryggkaffe undanber jag mig. Men efter att rest runt i Indokina och druckit en och annan kopp droppkaffe på det asiatiska sättet (starkt och sött) har jag sagt börjat fått upp ögonen och smaken för droppkaffe. Så varför inte klämma in ett inlägg om en snygg dropplösning och ett kaffemått i form av ett hus? De båda är designade av Torch, eller Takayuki Nakabayashi som den japanske formgivaren egentligen heter. Rent och snyggt, precis som jag vill ha det!

> Takayuki Nakabayashi

House / Takayuki Nakabayashi

House / Takayuki Nakabayashi

Donut / Takayuki Nakabayashi

Donut / Takayuki Nakabayashi

Donut / Takayuki Nakabayashi

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

5

5 kommentarer till “House och Donut”


 • Dan Stenqvist | tisdag, februari 8, 2011

  Jag blir så glad att du så sakteligen börjar komma igång med droppkaffet.

 • Daniel | tisdag, februari 8, 2011

  Det har jag gjort i snart ett år, men mest med kondenseradmjölk :)

 • Sebastian | tisdag, februari 8, 2011

  Droppkaffe är underbart!

 • Dagmarette @ The Finishing School | tisdag, februari 8, 2011

  How cute! The coffee scoop almost reminds me of a pipe actually 😉

 • พิฆ อารมณ์โคตรดี | tisdag, februari 8, 2011

  Love it


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i