Grafisk design

Animation till Sound of Noise

Filmen Sound of Noise är något så mysko som en musikalisk thriller och uppföljare till den hyllade kortfilmen Music for One Apartment and Six Drummers av Ola Simonsson och Johannes Stjärne Nilsson (Kostr-film). Sound of Noise är inspelad i Malmö och när det händer något kreativt i parkernas stad så kan ni ger er tusan på att ständigt duktiga Varelsen är med på ett hörn. Filmen här ovan är inte själva öppningen till filmen utan ett segment i långfilmen, med visst ser det bra ut!

> Varelsen
> Kostr-film
> Sound of Noise

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Animation till Sound of Noise”


 • Sound of Noise » Flintland Blog by bueroflint.com / Michael Krautwasser | onsdag, februari 9, 2011

  […] «Sound of Noise» ist ein schwedisch-französischer Comedy-Crime-Film, geschaffen von Ola Simonsson and Johannes Stjärne Nilsson. Der Film handelt von einer kleinen Gruppe Musiker, die in den verschiedensten Situationen und auf Gegenständen illegal musizieren. Der Film ist eine Fortsetzung des Kurzfilmes von «Music for One Apartment and Six Drummers» aus dem Jahre 2001, welcher ebenfalls von Varelsen auf demselben Konzept umgesetzt wurde. Entdeckt auf belowtheclouds.com. […]

 • Sound of Noise – Score | LauraJul | onsdag, februari 9, 2011

  […] Below The Clouds This entry was posted in Animation, Music and tagged Animation, Film, Johannes Stjärne […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i