Inredning

Matbord av Hansen Family

Hansen Family Dining Table (1)

I framtiden vill jag bo i en lägenhet som har plats för ett grovt långbord i trä där alla min vänner kan få plats. Om jag mot förmodan inte får mitt drömkök och måste ha ett mindre bord kan jag nöja mig med en av de mindre varianterna av Hansen Family’s snygga köksbord av ek. Köksbordet är den nyaste medlem av deras remixkollektion som spelar på klassisk skandinavisk, solid möbeldesign. Resten av kollektion kan ni se här och fler bilder av köksbordet finns så klart efter hoppet!

> Hansen Family

Hansen Family Dining Table (2)

Hansen Family Dining Table (3)

Hansen Family Dining Table (4)

Hansen Family Dining Table (5)

Hansen Family Dining Table (6)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i