Grafisk design

Litt av en kylling

Litt av en kylling (1)

När jag tänker på färdigmarinerad kyckling ser jag Kronfågels tråkiga och oinspirerande förpackningar framför mig. Som tur är finns det företag som har en lekfullare stil och vågar sticka ut lite, tyvärr är dom norska. I det här fallet är det Prior som gör färdigmarinerad kyckling under namnet Litt av en Kylling. Och bakom de trevliga förpackningar finner vi Dinamo Design. Designen är kanske lite för barnslig för vissa, men jag ser gärna mer lekfullhet bland våra svenska varumärken.

> Prior
> Dinamo Design

Litt av en kylling (2)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Litt av en kylling”


 • Joakim | tisdag, april 26, 2011

  Litt av en kylling blev nominerad i klassen Pakningsdesign — Redesign i fredags på Visuelt (Norges motsvarighet till Guldägget/Kolla) http://www.visuelt.org/vinnere/2011/grafisk-design/pakningsdesign-redesign/


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i