Grafisk design / Miljö

Svart teer från Friggs

Friggs (1)

För cirka två år sedan lanserade Friggs en rad teer i serien Eco Chic. Det var då fruktiga smaker till hundra procent. Friggs har nu insett att ungefär 75 procent av oss svenskar dricker svarta teer och kommer i dagarna med just en serie svart, ekologiska och rättvisemärkta teer. Förpackningar är designade runt tydlig typografi och enkla illustrationer för att visa teernas smak. Bakom den enkla och tilltalande formen finner vi byrån Public Speaking.

> Friggs
> Public Speaking

Friggs (2)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Svart teer från Friggs”


 • carin a-s | onsdag, april 27, 2011

  Me like a lot! Friggs nya ekoteer! Snyggt! http://bit.ly/iKqvjI


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i