Inredning

Bistrobryggare av Nick Munro

Nick Munro (1)

När formgivaren Nick Munro hade gifte sig gick bröllopsresan till Turkiet. Där köpte paret en turkisk, utsmyckade kaffekanna. Några år senare såg Nick Munro samma typ av kaffekanna på en bistro i Paris. Han fick då iden att göra en egen modern och mer stiliserad variant av den turkiska kannan. Resultatet blev en 19 cm hög bistrobryggare i rostfritt stål med ett vackert, mörkt ebenholtshandtag. På samma sätt som jag gillar kurbits gillar jag arabesk och smakfulla nytolkningar av de två stilarna så det är klart jag blir sugen på att anskaffa den fina bistrobryggaren.

> Nick Munro

Nick Munro (2)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Bistrobryggare av Nick Munro”


 • Sebastian Lofvall | torsdag, april 28, 2011

  När jag ser Nick Munros Bistrobryggare inser jag att jag borde byta min. Övertalad! #BelowTheClouds http://ow.ly/5mbvu


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i