Grafisk design

Mombasa Club Gin

Mombasa Club Gin (1)

Jag vet väldigt lite om gin och från TV och film har jag fått för mig att man mest använder den enbärskryddade spriten till gin and tonic eller martinis. Men i verkligheten antar jag att kulturen och nörderiet är minst likas stort bland ginkonnässörer som det är bland dem som älskar whiskey eller cognac. Att inte vet något speciellt om gin stoppar mig så klart inte från att skriva ett inlägg om en fint formgiven flaska och etikett. Ginen heter Mombasa Club Gin och destilleras så klart i London men säljs primärt i Spanien. Bakom den klassiskt ornamenterade formen finns Luis Vázquez från Typesense. Vad jag vet går inte Mombasa Club Gin att köpa i Sverige men ni kan alltid testa att kontakta Unesdi som tillverkar den om ni vill smaka på spriten.

> Typesense

Mombasa Club Gin (2)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Mombasa Club Gin”


 • Inspiration | måndag, maj 30, 2011

  I like the details a lot and the shape of the bottle.

 • Jesper Robinell | måndag, maj 30, 2011

  Mombasa Club Gin « Below The Clouds http://t.co/5tYa9yY via @Below_TheClouds


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i