Inredning

Bordet Apló

Apló - MGNG (1)

Jag har inte sett allt för många bord gjorda av plastmaterialet Corian, lite förvånande kan tyckas då det är lätt att forma och väldigt slitstarkt. Formgivaren Hidetaka Morinaga har valt just Corian till sitt bord Apló och har lyckats att binda samman det syntetiska materialet som bordsskivan är gjord av med vackert svarvade ben i solid ek. Som ni vet är ”less is more” och det tycker jag verkligen man kan säga om Apló där det vackra ligger i detaljerna, t.ex. i rundningen på benen och benens infästningen i bordsskivan. Efter hoppet kan ni så klart se fler bilder av bordet.

> Hidetaka Morinaga

Apló - MGNG (2)

Apló - MGNG (3)

Apló - MGNG (4)

Apló - MGNG (5)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Bordet Apló”


 • Andreas Thell | måndag, juni 6, 2011

  Bordet Apló « Below The Clouds http://t.co/GO48nOR via @Below_TheClouds


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i