Grafisk design

A. Le Coq Premium

A. Le Coq Premium (1)

Tallinnbaserad tatueraren och illustratören Kristjan Luiga designad under ett par hektiska veckor vintern 2008 en cool burk åt estniska A. Le Coq. Trycket hämtar tydlig inspirationen från graffiti och har en schysst skruvad design som får mig att tänka på Penrose trappa. Tyvärr så går inte ölen att köpa med Kristjan Luigas design längre (burken såg enbart ut så under 2009) men som tur är finns det några bilder på den efter hoppet.

> A. Le Coq
> Kristjan Luiga

A. Le Coq Premium (2)

A. Le Coq Premium (3)

A. Le Coq Premium (4)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “A. Le Coq Premium”


 • Kristjan Luiga | torsdag, juli 7, 2011

  Rootslased kirjutavad minust:D http://fb.me/PDAF4RRD


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i