Övrigt / Grafisk design

Goods

Goods (1)

I Köpenhamn finns den lilla klädbutiken Goods som drivs av Kasper Hostrup. Butiken har att ett bra utbud av stiliga herrkläder för den som inte har något emot att spendera lite extra för att få bra kvalitet och modern klassisk design. Förutom snygga kläder har Goods en genomtänkt grafisk profil och ett charmigt sätt att presentera vilka varumärken de jobbar med, nämligen små vapensköldar där det olika märkena tolkas genom Goods ögon. Sköldarna illustreras av Anders Arhøj som förövrigt ligger bakom hela butikens profil. Om ni har vägarna förbi Köpenhamn så rekommenderar jag ett besök.

> Goods
> Anders Arhøj

Goods (2)

Goods (3)

Goods (4)

Goods (5)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Goods”


 • Norberto Rodríguez | onsdag, september 21, 2011

  Goods « Below The Clouds http://t.co/6uBJmUib

 • Stefan | onsdag, september 21, 2011

  Har faktiskt varit inne på denna affär en gång och jag måste säga att det är en väldigt skön affär! Så om du har vägarna förbi så missa inte denna.


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i