Arkitektur

Cloudy House

Cloudy House / Foto: Stamers Kontor (1)

I Lyngby strax norr om Köpenhamn finner vi Cloudy House, ritat av LASC studio. Cloudy House är egentligen inte ett fristående hus utan en tillbyggnad på ett hus från 30-talet. Tillbyggnaden har en mörk träpanel som klättrar över hela utsidan och övergår snyggt till en uteplats. Men det är inte utsidan som jag fastnat för utan de hängande träloftet på insidan som binder samma det gamla huset med det nya. Inte säker på om jag skulle våga ha ett liknande loft själv, men jag gillar hur det ser ut!

> LASC studio

Cloudy House / Foto: Stamers Kontor (2)

Cloudy House / Foto: Stamers Kontor (3)

Cloudy House / Foto: Stamers Kontor (4)

Cloudy House / Foto: Stamers Kontor (5)

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

5

5 kommentarer till “Cloudy House”


  • Sebastian Lofvall | onsdag, september 28, 2011

    Cloudy House « Below The Clouds http://ow.ly/6NA5i

  • Architekturlinks | onsdag, september 28, 2011

    LASC Studio: Cloudy House – Below The Clouds http://t.co/uHhj3kV2 #architekturlinks

  • Anonym | onsdag, september 28, 2011

  • Garret Above The Living Room on albumdecorate.com | onsdag, september 28, 2011

    [...] garret therefore the homeowners will have their personal house whenever they require. References: belowtheclouds, lascstudio #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: [...]

  • Houses With Top Made From Wood Floors | GriyaKulo | onsdag, september 28, 2011

    [...] Houses with top floor addition is made of wood by LASC Studio in Sweden. This house is the house of the 30′s renewal of the house. Construction update for young families because it is too small. In the attic there are various extensions and outside, the roof can be expressive. Scandinavian minimalist style with traditional elements such as white and wood, large windows to capture light and interesting features in the attic, hanging just above the top floor and accessible via wooden staircase. There is room in the attic, so that owners can have their personal space as they wish.[belowtheclouds] [...]


  • Skriv en kommentar

      

      

      
    * Måste fyllas i