Interior

Hängare från CMYK Sweden

CMYK Sweden

Det är alltid kul med uppstickare och nykommlingar på designscenen. CMYK Sweden är just en sådan. Bakom CMYK Sweden står Calle Hansson som har en BA från HDK i Göteborg. Klädhängaren som han har presenterat är laminerad med Sigvard Bernadotte klassiska virrvarr-mönster som han gjorde åt Perstorps 1958. CMYK Swedens hängare kommer på ena sidan ha det ljusa/vita virrvarr-mönstret och baksidan kommer finnas i alla CMYK-färger. Det kan även komma några hängare med det svarta virrvarr-mönstret. Hängaren kommer antagligen att säljas på Designtorget och kosta runt 2000 kr. Jag hoppas att CMYK Sweden kommer med mer möbler, för det här är en väldigt bra början!

 

 

> CMYK Sweden

CMYK Sweden

CMYK Sweden

CMYK Sweden

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

3

3 kommentarer till “Hängare från CMYK Sweden”


 • Hampus | Tuesday, January 8, 2008

  Shit va clean, känns så jävla trendigt fast samtidigt så slappt. Love it!

 • Lisa | Tuesday, January 8, 2008

  Den var otroligt snygg, önska sig i paket kanske…!

 • Bosse | Tuesday, January 8, 2008

  Nice very Nice blir jättebra!!!!!

  //Bosse


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i